Топ тенденции в грима за 2018

Дано все още да не ви е омръзнал блестящият грим, тъй като 2018 се очертава да е годината на всичко златно и лъскаво. Бляскавите гланцове за устни, както и твърдите и  ярки червила ще бъдат сред акцентите в грима през 2018 година.

Черно, черно и още по-черно

Черната очна линия прави завой на 180 градуса през 2018 година. Видяхме тренда в не е едно и две модни ревюта вече. Подчертавайте дебело двете линии, извийте в драматичен ъгъл или създайте графични форми с нея. Трябва не просто да проследите тънка линия над миглите, а на всяка цена да се откроите.

 

Сбогом на течните червила

След години господство на течните червила, скромното ‘обикновено’ червило се връща на мода. Твърдите червила с кремообразна и хидратираща формула, като тези от изцяло новата серия на Кайли Козметикс, ще бъдат на мода през новата година – разпродаващи се като топъл хляб.

Да заблестим с грима

Аако модните шоута са някакви индикации, то значи блясъкът ще се увеличи през 2018. Перлите, скъпоценните камъни и пайетите са актуални за следващите месеци. Новият начин да носите блестящите неща е като ги залепите върху клепачите си и около очите си, като използвате лепило за мигли. Необходимо е малко търпение, но впечатлението, което правят, си заслужава.

Златно момиче

Риана не е измислила златния грим, но е наложила златния си хайлайтър, който ще виждате навсякъде около себе си през следващите няколко години. И това е съчетано с подходяща база за грим.

Котешко око

Котешката очна линия придобива нов облик през 2018 г. Вместо да проследява ултра-остра линия в края, тя се закръгля – както видяхме „Бела Хадид“ в шоуто на Джейсън Уу. (Това беше и основният поглед на Том Форд.) Pro съвет: първо проследете контурите на края, а след това го запълнете. Или използвайте малък апликатор за сенки  като форма за създаване заоблената форма.

Очакваме с нетърпение да видим какви нови и интересни тенденции в грима ще се появят до края на годината. Едно е сигурно- гримът ще бъде бляскав и запомнящ се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *