Най-важното качество на детските килими

Детските килими лесно и леко се мият, избърсват, не са застрашени от задържане на влага в тях. Домашните акари не живеят в порите на такива детски килима – това просто не е тяхното място за местообитание.

Детското развиващо се килимче е леко, теглото на най-голямият детски  килим като размери е 200 * 180 * 2 см – около 2 килограма. Така лесно можете да го занесете в банята и да го измиете под течаща вода, да го подсушите и да го върнете обратно. Обикновено е достатъчно да вземете мокър парцал и да избършете детския килима. Всичко е лесно и просто.

Задайте си въпроса „Можете ли да почистите обикновен килим или мокет със същата лекота?

Безопасността, освен това, е свързана с изолация от студ. Да си спомним за туристите и техните раници. Какво обикновено хваща окото? Да, именно, дунапреновият килим.

Пешеходните туристи носят със себе си дунапренов килим с ясна причина. Те спят върху тях, това е слой между студената влажна земя и човека. И именно тази тънка „пяна“ ги предпазва от студа.

Нашите детски килими имат същия принцип на действие. Те са надеждна защита за вашето бебе от студения под, защото детето прекарва по-голямата част от времето именно на пода.

Какви трябва да бъдат детските килими?

Ще изброим за повече яснота. Искаме деският килим да е:

  • Лекичък
  • Устойчив на влага.
  • Има отлични топлоизолационни свойства.
  • Лесен за сгъване и изнасяне.
  • Предпазва детето от натъртвания.
  • Привлича детето с ярките си изображения.
  • Хипоалергичен (не събира прах).

И сега. Вие сте на ход. Разгледайте нашите детски килими. Изборът е Ваш!

Разработване на детски килими за деца: какъв са детските килими, от какво са направени и защо?

Подложката за игра на детските килими е специална материя, изработена от мек материал (текстил или PVC), предназначена да създаде безопасна зона за забавление на бебето.