Къде да отидем за вечеря? Автентична храна и деликатеси.

Ресторанти и кафенета в София.

В София можете да намерите ресторанти от буквално всяка посока, местните гастрономически заведения ще зарадват посетителите с атрактивни цени. Международният ресторант L’etranger е широко известен сред престижните заведения. Специалитетите му са традиционната шопска салата и месо, приготвено на открит огън, а ресторантът предлага и отлична френска кухня. Ресторант Лебед предлага богата гама от европейски ястия. Всеки ден в ресторанта се събират почитатели на вкусни рибни ястия, салати и реколта вина.

Една от основните характеристики на ресторант Лебед

Това е неговата просторна и красиво декорирана стая, от която се открива панорамна гледка към езерото. Любителите на италианската кухня определено трябва да посетят ресторант Pastorant. В менюто му можете да намерите не само деликатеси и автентична храна , но и оригинални авторски ястия. Чаша отлично италианско вино ще бъде приятно допълнение към ястието. Ресторант Lazy също се отличава с оригинален декор и безупречно меню, предлагащо голямо разнообразие от кулинарни стилове.

На територията на живописен парк има ресторант с национална кухня Воденицата.

Той посреща гостите до късно вечерта, в ресторанта редовно се провеждат интересни развлекателни програми. Отлични месни ястия, авторска салата Шепард, ароматно барбекю и огромен избор от напитки ще зарадват всички посетители без изключение. Тези, които предпочитат испанската кухня, трябва да посетят ресторант Te Quiero. Въпреки факта, че нивото на цените в ресторанта остава доста високо, редовни клиенти и гости на града го посещават всеки ден. През топлите месеци част от масите на ресторанта се сервират в живописна градина, а посетителите могат да се настанят и в тържествено украсена зала. Ресторант Te Quiero ще бъде отлично място за празненства и романтични вечери.

Атрактивният бюджетен софийски ресторант Его

Той се намира в сърцето на града. Посетителите му предлагат голямо разнообразие от лакомства, от класически италиански тестени изделия и свежи салати до оригинални десерти и безалкохолни напитки. Празнуван от лоялните клиенти и любезния персонал, Егото е чудесно място за отдих след многобройни екскурзии и разходки из града.

Хубав ресторант с деликатеси и автентична храна е ресторант „Мома“.