Как да получите резервни ключове за кола

Как да получите резервни ключове за кола? Ето два начина, по които можете да получите резервни ключове за кола бързо и без това да струва цяло състояние.

  1. Автоключар – Как да получите резервни ключове за кола

Най-евтиният – Това обикновено е най-евтиният, тъй като автоключарът ще разполага с цялото оборудване за подмяна на всички видове ключове, както и за моделите на повечето производители на превозни средства.

Например, някои сервизи начисляват такса само за използването на техния диагностичен софтуер, който се използва за програмиране на ключовете на автомобила.

Вероятно най-бързият вариант. Тъй като повечето предлагат мобилна услуга (могат да ви посетят) и са експерти с ключовете. И ключалките на автомобила, те ще бъдат най-бързите. Някои автоключари понякога носят оборудване за програмиране на ключове на стойност над £100 000, те ще могат да сменят ключове за почти всички модели и марки автомобили.

Добре зареден с оборудване и заготовки за ключове за кола – обикновено може да го поправи с едно посещение, може да изтрие стари ключове, така че вече да не работят (за ключове тип транспондер).

Автоключар може да помогне и с:

Автоключарят може да ви помогне не само с ключове, ако в същото време сте заключени от колата си, те ще могат да отворят вратата на колата и:

  • Заменете изгубени ключове – ако нямате оригиналния ключ.
  • Изрязване и копиране на ключове за превозни средства – Осигурете резервен ключ за кола.
  • Програмирайте дистанционни автомобилни ключодържатели.
  • Отваряне на автомобили – отваряне на заключени превозни средства (напр. ако ключовете са заключени вътре).
  • Ключалки за превозни средства – Сменете и поправете повредени ключалки.
  • Ремонт на ключове – те могат да поправят повредени или счупени ключове.
  1. Сервиз за повреди на превозни средства

Може да е бавно. Някои служби за пътна помощ може да са в състояние да помогнат, но това може да зависи от типа ключ на превозното средство, който трябва да смените. И оборудването, което службата за пътна помощ има на борда на превозното си средство.

В зависимост от това дали услугата за повреди разполага с правилното оборудване за кодиране на ключове, може да чакате дълго. Ето защо автоключарите обикновено са най-бързият вариант. Поради голямото количество диагностика на превозни средства и скъпо оборудване за кодиране на автомобилни ключове, което носят.

Много услуги за повреди използват автоключар за завършване на работата, така че отиването директно при ключаря ще бъде най-евтиният вариант.

Не са експерти по ключове и брави – те също може да нямат опита, който един автоключар има в работата с конкретни ключове и типове брави.

Как да получите резервни ключове за кола вижте тук