Какво представлява Mикроблейдинг?

Какво представлява Mикроблейдинг? Новата техника на веждите под модното име микроблейдинг всъщност е добре забравена стара такава. Още по времето на Клеопатра момичетата ръчно са инжектирали пигмент под кожата над очите, за да направят веждите си естествени и красиви. По-късно се появява специален апарат и нова техника за татуиране, заместващ древната процедура. Въпреки това, на индустрията за красота е отнело известно време, за да осъзнае, че набитите с машинка вежди никога няма да създадат желания естествен вид. Оттогава започва триумфалното завръщане на ръчните техники – много подобрени и наречени сега „микроблейдинг“.

Какво представлява Mикроблейдинг?

Микроблейдингът („micro“- малък, „blade“- острие) е ръчна татуировка, която създава имитация на косъмчета по кожата. Майсторът го прави на ръка, а не с помощта на машина. Процедурата се извършва с наноигли: майсторът чнабива пигмента под кожата в областта на веждите на дълбочина 0,2 мм. Полученият ефект продължава в период една година и половина. Микроблейдингът придава естествена форма на веждите и дава ефект на видимост на почти всеки косъм. И това е чудесен начин да премахнете неприятностите от ежедневния грим на веждите, като използвате обичайните си инструменти – моливи за вежди и очна линия.

Вярно е, че веднага след процедурата на кожата остава едва забележим оток, но той изчезва в рамките на първите два часа. След микроблейдинг веждите запазват дълго време естествения си вид и наситен цвят, но за да остане резултатът при вас дълго време след посещение на салона, е важно да се грижите правилно за веждите .

Свържете се с нас. Ние сме N.S.S cosmetics and SPA. Адрес: гр. София, ул. Цветна градина 39-41

Телефон: 0888 348473.

Публикувайте грижи за микроблейдинг.

Изплакнете обилно веждите си през първите два дни след процедурата. След белези по кожата се освобождава ихор, който се втвърдява и образува коричка. Ако кората започне да пада, тогава пигментът ще падне заедно с нея. След изплакване не забравяйте да намажете веждите си с вазелин – това ще успокои кожата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *