Продукти за здравето на кожата от гъби шийтаке

Продукти за здравето на кожата от гъби шийтаке

Когато търсим начини да поддържаме здравето на кожата, често се обръщаме към кремове, серуми или променяме диетите си. Въпреки че на пазара има хиляди добавки за красота, често е трудно да разберете какво да търсите в една изцяло натурална добавка. Гъбите обаче придобиха популярност в света на красотата заради многобройните си ползи не само за здравето на кожата, но и за поддържане на общото здраве и уелнес.

Гъбите: Питателни суперхрани с антиоксидантни свойства за здрава кожа

Гъбите са питателни и богати на антиоксидантни суперхрани. И някои видове могат да допринесат за по-добро здраве на кожата. Гъбите Шийтаке, макар и някога отглеждани само в дивата природа, сега са широко култивирани на закрито и се трансформират в изцяло натурална гъбена добавка, която може да осигури множество ползи за поддържане на кожата и младост външен вид. Прочетете повече по-долу за ползите от гъбите шийтаке за кожата и научете как можете да включите добавките от шийтаке в ежедневната си здравословна рутина.

 

Предлага набор от гъбени добавки с шийтаке, които помагат за поддържане на здравето на кожата и младежкия й вид.

  • Микс за красота- органични гъби на прах

Тази мощна смес от гъби на прах съдържа комбинация от гъби чага, кордицепс, кралска тромпетка, майтаке и гъби шийтаке. Поддържа лъскава коса, блестяща кожа и здрави нокти. Просто добавете една чаена лъжичка (2 грама) дневно към рецепти, кафе или смутита.

 

  • Смес за напитки с гъби шийтаке

Микс за пиене с гъби шийтаке съдържа комбинация от гъби чага, кордицепс, кралска тромпетка, майтаке и шийтаке. Също така в тази смес има морски колаген, биотин и витамин Е за подпомагане на стареенето и антиоксиданти за предотвратяване на увреждането от свободните радикали. Комбинирайте 1 с.л. от напитката микс с 12oz вода. Разклатете добре и се насладете.

 

  • Гъбени капсули за перорален прием

Съдържат антиоксиданти за предотвратяване на увреждането от свободните радикали и естествено срещащи се бета-глюкани. Тези капсули поддържат здрава коса, кожа и нокти. Тази добавка съдържа комбинация от гъби чага, кордицепс, кралска тромпетка, майтаке и шийтаке. Приемайте три капсули с вода дневно.

 

Съставките в гъби шийтаке предлагат многобройни ползи за здравето на кожата и младежкия вид. Когато обмисляте естествена добавка за вашия режим на красота, опитайте добавките от гъби шийтаке.