Видове градски раници

Видове градски раници

Преди да изберете аксесоар, трябва да знаете точно кой модел ще бъде в хармония с образа на собственика. Има много разновидности на дамски раници, но 5 са ​​най-търсени:

  1. Класически, по-подходящ за жени, момичета. В повечето случаи те са ярки, с много декорации. Малкият размер е съчетан тук с простор. Те предлагат отлична вместителност за всички дамски принадлежности като телефон, портмоне, таблет, ключове, гримове и други.
  2. Унисекс, подходящ както за жени, така и за силния пол. Различава се в сдържани цветове, функционалност, оригинално дизайнерско решение. Също се характеризират с отлична вместителност, много често подходящи и за документи в А4 формат. Палитрата от цветове е универсални, залага се на земните тонове – кафяво, различни нюанси на бежово, сиво и черно.
  3. Спортният, като правило, е свързан с мъжки вариации, но сега водещи производители активно шият модели за жени, които се различават само в ярки цветове. Закупуването на дамска градска раница за спорт, която е същевременно модерна и стилна, не е проблем.
  4. Бизнес раницата е истинска находка за дамите и господата, които работят в офис. Специално проектираната форма перфектно съчетава човешката анатомия, функционалност, гарантира безопасността и лекотата на транспортиране на лаптоп, таблет, важна документация.
  5. Ученическа раница в съвременна интерпретация изобилства от ярки цветове, необичайни щампи, разнообразие от форми и материали, използвани за шиене. Основните предимства на този тип са простор и функционалност. Често в дизайна на тези продукти можете да се възползвате от удобни външни джобове.

Видове градски раници. В днешно време раниците са стилни и многофункционални аксесоари – символ на активност, практичност, модерно поколение. Те бързо спечелиха място в гардероба на дами и господа, преставайки да бъдат аксесоар за пътуващите. Те предлагат комфорт, практичност и ергономичност, които са силно ценени сред ползвателите. Гамата от модели е широка, както и ценовия диапазон, което ги прави достъпни за всеки.