Цветове при плъзгащите се гаражни врати

За частна селска къща, вила, плъзгащите се гаражни врати, могат да имат структурата на повърхността на дървесни зърна, подобни на дървени панели. Предлагат се в различни цветове. От класическо бяло и кафяво до оригинално рубинено червено, мъх зелено, метално сребро. Сандвич панелите с плъзгащи се врати също могат да бъдат текстурирани (бяло, кафяво или синьо, нюанси на „червен рубин“, „зелен мъх“ или „сребро“). Ценителите на естествените материали могат да избират сандвич панели, чийто цвят имитира дърво: „череша“, „тъмен“ или „златен дъб“. По желание на Клиента панелите и рамките могат да бъдат боядисани във всякакъв цвят.

Ние сме фирма  Логел ООД . Накираме се в София, ул. „Българска легия“ 41А. Обадете се на телефон:(02) 489 4919.

Ние сме професионална фирма с високо качество в резултат на прецизен работен процес и строг контрол на технологичните операции.

Процеси при плъзгащите се гаражни врати

  • Кратки срокове на изпълнение: Времето за производство и доставка на сандвич панелите на гаражните врати е съкратено и ние сме в състояние да изпълним поръчки в рамките на няколко дни.
  • Безшумната работа на плъзгащите се гаражни врати, се осигурява от използването на опори с ролки. Изработени от пълнен със стъкло полиамид и найлонова зъбна рейка.
  • Ремонтопригодност. Дизайнът на плъзгащите се порти предвижда възможността за бързо отстраняване на различни видове повреди или замяна на един вид пълнене с друг, без да се налага демонтаж на цялата конструкция като цяло.
  • Надеждност. Всички основни конструктивни елементи (рамка, пълнеж) на плъзгащите се врати са изработени от устойчиви на корозия материали и покрити с полимерен състав. За да защитят надеждно крилото на вратата от неблагоприятните въздействия на атмосферата и по този начин да увеличат живота на продукта. Минималният работен ресурс на плъзгащите се врати е 25 000 цикъла на отваряне и затваряне на вратите. Което приблизително съответства на 15 години работа на затворите (четири отвора и затваряния на вратите всеки ден през целия период).
  • Естетика. Липсата на видими крепежни елементи осигурява естетичен вид и висока степен на защита срещу неоторизиран достъп.
  • За допълнителен комфорт плъзгащите се гаражни врати могат да бъдат оборудвани с автоматизация. Чрез просто натискане на бутон на контролния панел ще отворите и затворите входните порти, както и ще осигурите удобен проход (проход) към територията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *