Химическо почистване с доставка

Химическото почистване се различава от обикновеното изпиране с цел отстраняване на петна и замърсяване по това, че не използва вода в процеса на почистване. Водата разваля деликатните материали. Затова органичните разтворители се използват при химическо почистване вместо да се използват водни детергенти. Органичните разтворители премахват замърсяването, но не променят по никакъв начин тъканта.

Химическо почистване с доставка

Ето това е нещото, от което всички ние се нуждаем. Онлайн услуга, благодарение, на която можете да предавате и получаваме предмети за пране или химическо чистене, без да напускате дома си.

Спестява много време, удобно и надеждно. Млади хора от химическото чистене с кола, бързо ще дойдат при Вас, на адрес и ще приберат нещата Ви в удобно за Вас време. Ще ги почистят и ще Ви ги връщат отново изгладени и приятно ухаещи. Какво повече може да се желае?!

Можете да решите да поискате от куриера да вземе дрехите, които сте приготвили през деня от офиса, където работите или вечер от вкъщи. Онлайн услугата е отворена за Вас обикновено от 9.00 до 23.00 часа. Плащате само след получаване на нещата Ви. Можете да направите това както с карта, в брой или чрез акаунта си в сайта. Възможности по Ваш избор.

Обаждането към куриер  може да бъде безплатно, ако сумата на поръчката е повече от определена сума.

Вече е налице и  много се използва услугата за пране на килограм. Тоест сега можете да получавате чисти ежедневни дрехи и да забравите за прането и гладенето у дома завинаги. Това е изключително ценено от хора, които в ежедневието са много подвижни. Често пътуват и постоянно се се нуждаят от обновяване на облеклото си и бързо реагиране.

За цените на тази услуга ще се информирате по телефон или на сайта на химическото чистене, Колко дрехи приблизително отговарят на 1 килограм? Дънки, пуловер, бельо и поло, например.

Освен дрехи с он-лайн услуга, можете да почистите също и обувки, и чанти и завеси, изработени от всякакви материали.

Как работи всичко това?

За да направите поръчка, трябва да отидете на сайта и да попълните заявление, описвайки нещата, които искате да дадете на химическо почистване.

Можете също така да поръчате куриер по телефона или в чат във фейсбук. Ако оставите заявка за пране преди обедно време, 13 часа, нещата Ви ще бъдат взети в същия ден. След като направите поръчката и изберете часа, ще получите SMS с потвърждение, а в деня на връщане на чистите Ви дрехи, ще Ви бъде напомнено предварително, че куриерът ще Ви посети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *