Трибестан – състав, приложения, дозировка и съхранение

Трибестан е продукт на растителна основа, който спомага за повишаване на либидото, стимулира функциите на репродуктивната система, повишава силата и продължителността на ерекцията. Освен това има благоприятен ефект върху липидния метаболизъм, действа хормонално балансиращо и облекчава симптомите на менопаузата при жените.

ТРИБЕСТАН се използва в комплексно лечение на намалено либидо, импотентност (полова слабост), безплодие при мъжете; при дислипопротеинемия (нарушения на липидния метаболизъм) за намаляване на общия холестерол и липопротеините с ниска плътност; при жени с менопаузален и посткастрационен синдром (състояние след хирургично отстраняване на яйчниците) за облекчаване на изразени невровегетативни и невропсихични прояви. Продуктът е подходящ за продължителна употреба, тъй като ефектът се постига постепенно.

Трибестан – състав, приложения, дозировка и съхранение

За какво се ви помогне приема на Трибестан (Tribulus Terrestris) 250mg – 60 табл:

 • Български Tribulus Terrestris
 • Атлетично представяне
 • Подобрява плодовитостта
 • Повишава либидото
 • Подобрява сексуалната функция
 • Регулира липидния метаболизъм
 • Хормонален балансиращ ефект
 • Облекчаване на симптомите на менопаузата
 • Поддържане на теглото
 • Увеличава мускулната маса
 • Намалява зачервяванията и кожните огнища

Дозировка и приложение:

Обикновено – 1-2 таблетки 3 пъти дневно по време на хранене. Продължителността на приема трябва да бъде не по-малко от 90 дни. След това дозата се намалява до 2 таблетки дневно в продължение на 50-60 дни (поддържаща доза). Трибестан може да се използва в доза от 1 таблетка 3 пъти дневно без прекъсване за период от една година.

Противопоказания:

Все пак не са известни противопоказания.

Лекарствени взаимодействия:

Tribestan е напълно нетоксичен продукт и няма известни взаимодействия с други продукти.

Нежелани реакции:

Не са наблюдавани клинично значими нежелани реакции.

Доставя се:

60 филмтаблетки (250 mg)

Съставки на Трибестан:

Активна съставка: е сух екстракт от растението бабини зъби (Tributes terrestris herba extractum siccum (35-45:1)) 250 mg (съдържание на фуростанолови сапонини не по-малко от 112,5 mg).

Другите съставки са: микрокристална целулоза; колоиден силициев диоксид, безводен; повидон К25; кросповидон, магнезиев стеарат; талк.

Състав на филмовото покритие: отлепете кафяво.

Съхранение на Трибестан:

Да се ​​съхранява в оригиналната опаковка, за да се предпази от светлина и влага. Да се ​​съхранява под 25°С. Да се ​​пази от деца! Лекарството не трябва да се използва след изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката. Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за битови отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхвърлите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще помогнат за опазване на околната среда. Поръчайте тук вашият помощник Трибестан.