Трансфер – такси от летище Сабиха в Истанбул до Бургас

Трансфер с микробус от летище Сабиха до Бургас можете да резервирате за 280 евро. Пътуване с редовно такси за 4 души струва 200 евро. Както сами виждате, има варианти и варианти, можете да избитрате.

Такси от центъра на Истанбул до Бургас

Цената на таксито от централната част на Истанбул до Бургас или обратно зависи от района на града, където се намира мястото за качване или връщане. За да разберете колко ще струва трансфер от Истанбул до Бургас, моля свържете се с нас и посочете името на хотела или адреса в Истанбул. Ще се постараем да Ви предложим най-добрата цена за такси до Бургас!

Трансфер с автобус от Истанбул до Бургас

Трансферът от летище Истанбул до Бургас с такси отнема 4 часа и 30 минути. Разстоянието по маршрута е 325 км.

Ако летите от Истанбул и търсите бюджетен вариант да стигнете до град Бургас, съветваме Ви да се погрижите за пътуването си предварително. Фирма Бургас Летище Таксис извършва такси трансфер от летище Истанбул до Бургас на най-добрата цена в България – само 175 евро.

Разполагаме с голям избор от превозни средства – таксита, микробуси и микробуси от 4 до 45 места. Таксиметровият шофьор ще ви посрещне на терминала за пристигане на летището с табела с име, ще се погрижи за вашия багаж и ще направи всичко необходимо, за да гарантира, че вашето пътуване ще започне с максимално удобство и комфорт. С помощта на нашата услуга можете да поръчате трансфер от летище Истанбул до Бургас и по цялото крайбрежие на България. Заявки приемаме на имейл.

Цените в сайта ни са фиксирани и крайни, без скрити такси. Не е нужно да плащате допълнително за детско столче, нощувка или седене в задръствания.  При нас можете да поръчате такси за трансфера от летище Истанбул до Бургас на най-достъпни цени.