Предимства при избора на плъзгащи се врати Част 2

Предимствата при избора на плъзгащи се врати Част 2, продължение от Част 1

  1. Добавя стойност към вашия дом

Според най-добрия уебсайт за недвижими имоти Zillow, инсталирането на врати за хамбар може да доведе до продажба на дом с до 13,4% повече от очакваната стойност. Това повдига въпроса, колко повече, ако са плъзгащи се врати на хамбара?

От друга страна, инсталирането на енергийно ефективни плъзгащи се врати във вашия имот може да ви осигури значителна възвръщаемост на инвестициите. Може да намали разходите за комунални услуги и да запази до 94,8% от вашата инвестиция в стойността при препродажба.

  1. Видимост и способност за наблюдение на външни събития

Плъзгащите се стъклени врати ви дават пълна видимост на определени части от вашия имот. Можете да ги инсталирате във вашата кухня с изглед към вашия вътрешен двор, заден двор или басейн. По този начин можете да наблюдавате вашите деца и домашни любимци. Докато се забавляват на открито и бързо да забележите и да действате в случай на потенциална опасност.

Естествената свтлина

  1. Повече естествена светлина

Плъзгащите се врати увеличават естествената светлина във вашия дом повече от другите видове врати. Това намалява зависимостта ви от изкуствено осветление с допълнителна полза от повдигане на настроението ви, докато получавате дневната си доза слънчева светлина. И ако поверителността е проблем за вас, винаги можете да добавите обработка на прозорци или врати по ваш избор, като щори или завеси. Улеснете избора на плъзгащи се врати тук.

  1. Енергийна ефективност

Енергийно ефективните плъзгащи се стъклени врати предлагат достатъчна изолация, поддържайки комфорта на вашето семейство. Независимо от сезона, без да разчитате на охлаждане и отопление. Разбира се, това също помага за намаляване на сметките ви за електроенергия. В допълнение, тези врати филтрират вредните ултравиолетови лъчи, предпазвайки ви от рисковете от рак на кожата и мебелите ви от избеляване.

  1. По-просторен вид

Плъзгащите се стъклени врати предлагат непрекъснат изглед на открито. Това автоматично създава по-просторен вид. Освен това, подобно на огледалата, плъзгащите се стъклени врати отразяват светлината, създавайки илюзията, че една стая е много по-голяма, отколкото е в действителност. Това също е истинска идея за спестяване на място за врати. Защото те нямат части, които се люлеят навън и изискват място, когато се отворят.