Превоз с лимузини

Превоз с лимузини

4 мита за превоза с лимузини

От края на 20-те години на миналия век лимузините се асоциират като върха на луксозните групови превози. Но за съжаление пред този дълъг период възникнаха множество митове и заблуди.

 

Лимузините под наем струват цяло състояние

Превоз с лимузини. Услугите с лимузини са достъпни за всеки бюджет. Това, което много хора не осъзнават, е, че цената на луксозна лимузина е сравнима с цената на частния търговски транспорт, като таксита. Средно на лимузина се настаняват удобно до 20 души.

За сравнение, едно такси може да побере само 3-4 души. Като се има предвид това, разходите за наемане на над 6 таксита за превоз на 20 души ще бъдат много над разходите за наемане на лимузина. Въпреки това, допълнителните разходи за наемане на лимузина служат само за осигуряване на лукс, пространство и възможност за пътуване като група.

 

Лимузините са старомодни

Когато повечето хора си мислят за лимузина, те си представят превозното средство, което родителите им са наели на сватбата им – в комплект с лепкав декор, рошав килим и диско топка. Но както времето се е променило, така и лимузините.

Нивото на луксозните превозни средства, които се предлагат, е несравнимо. Всяка година производителите на автомобили пускат най-новия модел на своята лимузина или луксозен SUV. Поради луксозния си характер тези нови модели са склонни да надминават своите компактни контра-части. В днешно време повечето луксозни превозни средства са оборудвани с най-новите технологии, включително Wi-Fi мрежи, озвучителни системи, първокласни места за сядане и LED осветителни системи.

Лимузините са полезни само за кратки пътувания.

Независимо дали имате нужда от по-кратък или по-дълът транспорт лимузината е създадена за вашето удобство. Реално погледнато тези транспортни средства се проектират, за да бъдат комфорти, така че са идеални и за дълъг път.

Шофьорите на лимузини са също толкова непрофесионални и необучени, колкото и шофьорите за споделяне на пътувания.

Всеки шофьор е проверен и обучен. Те са основна част от цялостното преживяване на клиента, т.к. са единствените, които могат да реагират на спонтанните им желания им в дадения момент. Всеки шофьор е подложен на строг контрол и тестове, включително и проверки на престъпността, произволни проверки на наркотици и оценки на знанията за шофиране.