Обръч за бродерия

Обръч за бродерия:

Обръчът наистина е първата стъпка, когато става въпрос за поставяне на вашия плат върху вашата машина за бродиране. Ако облечете плата си прекалено хлабав и той се движи, докато е в обръча, ще получите напукване и завършен проект, който изглежда ужасно. От друга страна, ако облечете плата си прекалено стегнато, ще завършите с това, което бродиращите наричат ​​„изгаряне на плат“. Случва се, когато обръчът ви оставя трайна следа върху вашия плат. Това може да бъде особено вредно за по-крехките видове тъкани, използвани в машинната бродерия като коприна.

 

Обръч за бродерия – той наистина не е твърде сложен, щом го разберете. Най-общо казано, препоръчваме да настроите обръча си до правилния размер, преди всъщност да облечете плата си. Също така ви препоръчваме да избягвате да се борите с обръча ако първоначално не сте го сложили добре., просто започнете на ново.

 

Дизайнът на бродерия за начинаещи:

 

След като вече знаете какво ви е необходимо, за да започнете да бродирате, ще ви трябват дизайни за бродиране! Сега може би си мислите „Мога да намеря дизайни за бродерии навсякъде онлайн, така че защо просто да не използвам безплатните?“ … Нека ви кажа, че това не винаги е най-добрият подход. Въпреки че можете да направите това, ще ви разкрия една малка тайна, която ще ви спести много време и агония на вашата машина.

 

Ако това е безплатен дизайн на ненадежден уебсайт, не го изтегляйте! Много често чувам за хора, които изтеглят безплатни дизайни, но това, което се появява на екрана на компютъра им и това, което се получава, са две напълно различни неща. Дизайнът не само може да изглежда като катастрофа, но може да има катастрофални резултати на вашата машина! Ако създателят на дизайна не е знаел какво прави, това може да доведе до множество прекъсвания на конеца и понякога дори счупени игли.

 

Просто казано, не всички дизайни са създадени с еднакво качество и често пъти получавате това, за което плащате. Ако дизайнът на бродерия първоначално не е създаден правилно, не можете да очаквате да се зашие добре на вашата машина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *