Недвижимите имоти в Слънчев бряг

Недвижимите имоти в Слънчев бряг

Недвижимите имоти в Слънчев бряг , продажба на апартаменти, къщи и земя на изгодни цени.

Придобиването (покупката) на апартамент или друг имот до морето, в Слънчев бряг е една чудесна инвестиция на Вашите средства. Ако става въпрос за финанси. Иначе, на практика, ще спечелите от такова действие, много повече. Предлагаме Ви възможността да закупите мечтания от вас апартамент в слънчева България.

Слънчев бряг е най-големият и популярен курорт в страната, разположен е в южната част на Черноморието. Благодарение на компетентна инвестиционна политика, броят и качеството на строителните проекти в Слънчев бряг се увеличиха през последните години. Предлагат се за закупуване недвижимни имоти – жилища в Слънчев бряг на първа линия до морето. Kакто и комфортни апартаменти в подножието на Стара планина. Каквото и да решите да изберете, когато купувате имот в Слънчев бряг, това ще бъде най-доброто съотношение на цена-качество. Можете да бъдете сигурни в това.

Да видим, какъв тип са недвижимите имоти в Слънчев бряг.

Разнообразието е голямо: апартаменти, студиа, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти, мезонети, къщи, едноетажни, двуетажни, тристайни, многоетажни къщи, хотели, офиси, магазини, барове.

Най-значимият и голям курорт по южното Черноморие е, разбира се, Слънчев бряг, разположен между градовете Несебър и Свети Влас в дъговиден залив с южно изложение. Климатът се характеризира с топло слънчево лято с температура на въздуха 26-30 градуса, водата в морето през лятото е средно 20-23 градуса. Плажната ивица е повече от 10 км, нейната ширина на места надвишава 60 м, пясъкът е ярко жълт, зърнест и чист. Плажът в Слънчев бряг получи наградата Син флаг през 2011 г., която се присъжда за чистотата на околната среда.

На територията на Слънчев бряг има всичко за всеки вкус, хотели и жилищни комплекси, предлагащи всички съвременни удобства за активна и спокойна почивка, изискани и непретенциозни ресторанти, кафенета и най-модерните нощни барове и дискотеки, където често идват модни чуждестранни звезди и диджеи. Затова си струва да се придобие имот в Слънчев бряг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *