Мрежови уреди за миене на под

Мрежовите уреди за миене на под за сметка на това могат да работят, колкото искате и цената им е доста достъпна.

Но ще Ви трябват контакти – и е нежелателно да използвате удължителни кабели, спадовете на напрежението могат да повлияят неблагоприятно на работата на машината.

Освен това такива модели уреди за миене на под не са подходящи за обекти с висок пешеходен трафик, тъй като кабелът, който ви пречи под краката Ви, може да причини падане и нараняване.

важно!

Батериите на скрубер сушилнята отнемат много време за зареждане – от 8 часа. Следователно, за помещения, където почистването трябва да се извършва постоянно и денонощно, може да са необходими поне две части оборудване.

Четки: цилиндрични или дискови? Цилиндричните четки са подходящи за неравни, структурирани повърхности, плочки и мозайки (могат да поемат мръсотия от фугиращата смес между плочките). За гладки повърхности, като замазки, бетон, линолеум и др., най-добре е дисковият скрубер.

Топ 5 на производителите на този вид уреди за миене на под /машини

Karcher (Германия). Един от най-известните европейски производители на професионална почистваща техника. Фирмата разполага с много представителства, което означава, че няма проблеми с поръчката на резервни части и следпродажбено обслужване на уредите за миене на под. Гамата е много широка: Kärcher има както евтини домакински модели, както и и високопроизводителни индустриални уреди за почистване на под, чиято цена е много много по-висока.

Tennant (САЩ). Голяма и добре позната марка в Северна Америка. Една от първите компании, които се появиха на европейските пазари. Tennant доставя решения, които Ви помагат да почиствате на възможно най-ниска цена и по екологичен начин. Оборудванетона уредите за миене на под има доста уникални разработки и в същото време машините за почистване на пода на тази компания се отличават със своята простота и непретенциозност.

Гамата от модели е доста широка – от компактни скрубери до доста големи устройства с дизелов двигател за складовия сектор. Цените могат да варират от среден клас и повече.