Медикаменти за по-добър секс – помагат ли те?

медикаменти за по-добър секс

Видове медикаменти за по-добър секс

Един добър сексуален живот зависи от редица различни фактори в зависимост от индивидуалното предпочитание, емоционалната стабилност и физическата способност. Ако имате притеснения относно сексуалния си живот, важно е да обмислите ситуацията си цялостно. Често основните психологически фактори могат да бъдат причина за незадоволителен сексуален живот, който може да бъде по-добре подпомогнат, като се обсъдят проблемите с партньора ви или с терапии, умствени техники или съвети за връзка.

Секс стимуланти за мъже

Един от всеки десет мъже има проблем със сексуалната активност (като еректилна дисфункция или преждевременна еякулация) през целия си живот. Преди да потърсите медикаменти за лечение на проблема, първо трябва да разберете какво го причинява. Ако причината е психологическа, физическото лечение може да не работи и обратно. Посетете своя доктор, за да обсъдите медицинската си история, начин на живот и взаимоотношенията си, за да разберете кое е най-доброто лечение за Вас.

  • За еректилна дисфункция (ЕД):

Ако смятате, че страдате от еректилна дисфункция и това ви пречи да имате пълноценен и задоволителен сексуален живот, трябва да обсъдите това с Вашия лекар. Той може да реши, че е уместно да Ви предпише лекарства, които да помогнат на ED, като силденафил или виагра.

  • За проблеми с еякулацията:

Проблемите с еякулацията (преждевременна или забавена) често са свързани с психологически фактори като: безпокойство, историческо сексуално поведение или проблеми в отношениятас парньора. Трябва да обсъдете с Вашия личен лекар. Ако се чувствате неудобно да разговаряте по тези теми от него, потърсете регистриран онлайн лекар, който може да ви посъветва какво може да ви помогне най-добре по отношение на лечения или терапии.

Има ли хапчета, които подобряват секса за жените?

Проблемите със сексуалната функция на жената могат да варират от ниско либидо (сексуално желание), болка по време на секс и проблеми с оргазъм. Както при сексуалната дисфункция при мъжете, трябва да се обмислят всички фактори (физически, психологически и свързани с връзката), преди да се вземе решение за подходящо лечение. Консултирайте се с лекар или регистриран психо-сексуален терапевт оналйн, за да обсъдите кои възможности за лечение може да са във ваша полза.

Вагиналното смазване може да помогне за подобряване на секса за жените, ако усетите, че страдате от сухота или болка в областта на вагината, можете да опитате добър, за да видите дали това помага.

По-добър секс – какво можете да направите

Ако имате проблеми в сексуалния си живот, наистина е важно да помислите за всички различни фактори, които биха могли да ги причинят, преди да вземете решение за пътя на лечението. Те биха могли да бъдат:

  • физически (страничен ефект от някои лекарства)
  • свързани с избора ви на начин на живот (пушене, пиене на твърде много алкохол, вземане на наркотици за развлечение като кокаин или канабис)
  • психологически (тревожност, депресия или предишни травматични сексуални срещи)
  • проблеми в отношенията с партьора
  • хормонални нарушения
  • увеличаване на възрастта

Източник: Секс-Стимуланти.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *