Люлеещият се стол и ползите му за здравето

Полезни ли са люлеещите се столове за здравето ни?

Всеки вече трябва да знае опасностите за здравето от заседналия начин на живот. Добрата новина е, че люлеенето далеч не е празно занимание. Люлеенето има потенциала да намали безпокойството и стреса, да увеличи притока на кръв, да подобри цялостния баланс и да осигури възможно облекчение от болки в гърба. Когато мама пее тиха приспивна песен в кобилицата, тя скоро ще успокои ревящо бебе. Само това ще увеличи здравето на всички останали в къщата. Тук се появява нуждата от люлеещият се стол!

Люлеещият се стол може ли да повреди килима ни?

Люлеещият се стол с традизионен модел с течение на времето ще разяде всеки подов материал, освен мрамор или твърд ламиниран под. Те също ще се движат, докато се клатите, причинявайки по-големи щети на килима. Повредите могат да бъдат избегнати, като изберете друг стил на рокер и може би с преграда между основата на стола и килима.

Има едно последно съображение, за което не можем да дадем съвет и това е как вие и вашият партньор ще решите кой да управлява дистанционното управление на вашия 60-инчов? Отговорът вероятно е да изключите телевизора и да размишлявате върху по-дълбоките проблеми на живота, докато леко се клатите напред-назад.

Как да разбера какъв размер люлеещ се стол да купя?

Всички благодарим на Джеймс и Анна за приноса им към изкуството, но Анна Уислър беше с миниатюрен ръст и затова се нуждаеше от стол, по-подходящ за нейния ръст. За нея е твърде късно, но хората, които пазаруват люлеещ се стол днес, ще намерят съветите в тази статия полезни.

Средностатистическият човек ще може да се побере в столове със средна ширина между 26 и 30 инча и дълбочина от 32 до 37 инча. Тези, които са над нормалното тегло и размер на бедрата, може да помислят за стол, изработен по поръчка.

По-важна е дължината на крака на човек, която трябва да достигне пода, докато седи. Така ще осигури този нежен тласък, за да започне нежното люлеене насам-натам. По-ниските хора (5′ до 5’5”) ще искат да изберат височина на седалката от 16 инча. Високите хора над шест фута ще се чувстват комфортно на седалка с височина 17,5 инча. Докато тези между тях ще се нуждаят от височина на седалката от 16 до 17 инча.

Висока или ниска облегалка е въпрос на предпочитание. Не забравяйте, че теглото на стола ще варира от около 15 lbs. до 50 паунда в зависимост от материала.

Научете повече в сайта ни!