Лесни стъпки за освежаване на дома

Обикновените идеи често са най-добрите, както и лесните промени, които можете да направите сами. Тези бързи актуализации са нещата, които правите, преди да сте готови да ремонтирате, като наемател или когато вашият бюджет не позволява значителни промени. Това често е толкова лесно, колкото пренареждане на мебели, или добавяне на малко цвят. Ето нашите най-добри съвети за декорация:

Дайте на лампите си ъпгрейд

Знаехте ли, че е невероятно лесно (и евтино) да дадете на лампите си голямо преимущество, само като смените сянката? Ако имате стара лампа, която не обичате толкова, колкото сте свикнали, просто вземете нова шапка за нея (наистина забавна и уникална опция), запалете я го и ще изглежда като чисто нова лампа!

Имате ли стар килим, който мразите?

Може би си мислите, че сте остана с него, но всъщност можете да го замените с наистина достъпна опция – и можете да го направите сами! Обещаваме! Изглежда невероятно, това е толкова лесно и то напълно ще промени вашия дом без голям бюджет. Ако имате и други обемни неща за изхвърляне, обадете се на фирма за извозване на отпадъци. Ще си спестите доста нерви и време.

Разменете някои възглавници

Един от любимите начини да направите голяма промяна без никаква работа от ваша страна (и без да харчите много пари) е да заместите старите възглавници на дивана и леглото ви с нови. Обикновено купуваме доста евтини възглавници. Което означава, че не се чувстваме виновни, ако ги сменим няколко пъти в годината. Понякога всичко, което е необходимо, е да си поиграте с възглавниците, които вече имате. Tази възглавница, която сте имали на леглото ви за последната година, може просто да изглежда удивително в хола. И понякога добавяме още една или две към колекцията. Това е лесно, изисква основно нулев ангажимент и ще направи по-голямо въздействие, отколкото бихте очаквали.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *