Къде да отидем в Италия?

къде да отидем в Италия

Почивки в Италия

Къде може да се направи хубава почивка в Италия от морето?

Италия е страна, която предлага на туристите отлични възможности за разглеждане на забележителности, ски и плажни почивки. Избор на почивка на море в Италия, къде да отида, какво да изберат, трябва да решите, след като сте решили за целите на пътуването.

Младежки отдих

За тази категория туристи е много важно наличието на ярки и шумни развлечения, които ще оставят впечатления за останалата част от живота им, активния нощен живот, наличието на дискотеки, барове, клубове в курорта.

Един от най-популярните младежки курорти е Римини. Първо, Римини се характеризира с наличието на разнообразие от атракции за всеки портфейл. Второ, активният нощен живот привлича хиляди млади хора от цял ​​свят. Курортът се счита за търговски център на страната. Бреговата линия на града се простира на 15 километра, плажовете са чисти.

Недалеч от курорта се намира най-танцуващият град в Италия – Ричоне. Тук са най-добрите и популярни клубове в страната.

Недалеч от Рим е още един популярен младежки курорт – Тиволи. Разполага с красиви плажове, исторически забележителности, вкусна храна и приятелски настроени хора. Освен това в града има много термални лечебни извори.

Верона привлича огромен брой млади хора, които търсят романтични приключения. Това е един от най-красивите градове в страната. Романтични екскурзии до къщата на героите на Шекспирова поема „Ромео и Жулиета“, ексклузивни сувенири, много търговски центрове, вкусна италианска кухня ще зарадва онези, които решат да си починат в този курорт.

Къде да отидем в Италия с деца?

Къде да се отправите с деца в Италия през лятото? Много туристи, пътуващи с деца, избират Италия за своите почивки. Първо, това е лечебен климат, планински въздух, екология. Второ, самите италианци са много дружелюбни и приятелски настроени към децата. В курортите има много забавления, тематични паркове. Трето, пясъчните плажове с лесно достъпен вход към морето са безопасни за плуване на малките туристи.

Римини се смята за идеално място за почивка, благодарение на чистите си плажове с лек достъп към морето, курортът е много популярен. В зоните за отдих на брега на морето са оборудвани детски комплекси и спортни площадки.

Езерото Града е любимо място за почивка на семейни туристи. Планинският въздух, смесен с гората, благоприятно влияе върху здравето на туристите, създавайки уникален лечебен климат. На територията има красиви паркове, аква паркове, сафари парк. Пясъчните плажове с най-чистата вода са идеални за детския отдих.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *