Кое устройство за лазерна епилация е най-прогресивното днес?

Кое устройство за лазерна епилация се счита за най-прогресивното днес?

Може да се каже с увереност, че има несъмнен лидер в областта на лазерна епилация – това е устройството Light Sheer Duet, което надминава много системи за епилация по ефективност, комфорт и безопасност.

Той комбинира технологията на вакуумно усилване, която дърпа кожата близо до диодите и по този начин елиминира хаотичния разход на енергия – лазерният лъч по този начин не разсейва топлината по повърхността на кожата.

Тоест, Light Sheer Duet насочва мощен поток от енергия директно към целта, докато кожата остава непокътната. И още едно предимство е големият размер на светлинното петно, което означава, че голяма част от кожата може да бъде обработена за кратко време.

Нашите пациенти наричат ​​Light Sheer Duet „кралско обезкосмяване“, това е заслужена похвала. Дори и в такива „нежни“ области като горната устна, аксиларната област и бикините, процедурата е удобна.

*Колко процедури са ви необходими, за да се отървете от косата?

Необходими са от 5 до 8 процедури.

Има противопоказания при лазерно обезкосмяване. Те са при бременност и кърмене, онкологични заболявания, диабет, активната форма на херпес, кожни лезии в областта на предполагаемата експозиция, свеж тен.

Ако с александрит лазер с висока мощност можете да получите изгаряне, тогава Light Sheer Duet абсолютно не наранява кожата Ви.

*Защо лазерът е противопоказан при прясно придобит тен?

Никой не може да гарантира как ще се държи кожата след интензивно излагане на ултравиолетови лъчи – за някого тя стане по-чувствителна, съществува риск от пигментация на определени зони.

След лазерната процедура трябва да се прилага успокояващ крем Bepanten или Panthenol в продължение на няколко дни. Можете също да използвате леки специални емулсии. Определено трябва да предпазите кожата си от ултравиолетово лъчение и да използвате продукти с коефициент на SPF най-малко 30.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *