Когато идва ред на ремонта на покрива

Цялото разнообразие от съвременни покривни материали е на Ваше разположение, тъй като ремонт на покрива е не само задачата за премахване на течове, но и чудесна възможност да придадете на сградата напълно нов, свеж и красив вид. Всичко зависи от Вашите желания и бюджета, с който разполагате за ремонт на покрива.

Ремонт на покрива, ако е необходимо, може да включва пълен набор от дейности като:

  • демонтаж на покривни елементи;
  • реконструкция или преграда (модернизация) на щайгата;
  • устройство за хидроизолация;
  • висококачествено полагане на покриви;
  • решаване на всички задачи за подреждане или възстановяване на всички покривни елементи, предвидени в проекта.

Можете да сте сигурни, че обновеният покрив ще ви служи дълги години, а потвърждението за това е гаранцията, която сме готови да предоставим за всички видове работи, които извършваме. Съгласете се, че с този подход ремонтът на покрива по-скоро не е проблем, а творческа задача, чието решение ще донесе както увереност в инвестициите, така и естетическо удоволствие.

Как да ремонтирате покрива на къщата си

Дори ако покривните работи са извършени на много високо ниво, рано или късно покривът ще трябва да бъде ремонтиран. Ако покривът Ви се нуждае от ремонт, по-добре е да не отлагате реставрационните работи, защото колкото по-късно започне ремонтът, толкова по-разрушена е конструкцията и толкова повече средства ще са необходими за нейното възстановяване.

С какво да започнете реставрационните работи

Преди да започнете ремонта, е необходимо да оцените общото състояние на покрива. На първо място е необходимо да се инспектира покривът отвътре: проверете състоянието на системата за ферми и подовата настилка на тавана. След това покривът се оглежда отвън. В този случай трябва да се обърне специално внимание на състоянието на покривния материал, на местата на свързване с основните части на покрива: вентилационни канали, било, корнизи.

В резултат на задълбочена проверка се взема решение за необходимостта от ремонт на системата за ферми, покрив.

Lesen Sie weitere Informationen über kap verdieping