Философия на кетъринг агенциите

Кетъринг агенциите

Правилно организираният кетъринг ще помогне да се покаже корпоративната идентичност на фирмата, която поръчва.

С помощта на определена презентация на ястия и вкусови асоциации кетърингът може да се превърне в незаменим помощник в представянето на определена марка. Освен това брандирането не се ограничава до набор от ястия. Важно е да се погрижите за дизайна, за оформената храна, работата на сервитьорите и атмосферата към темата на събитието и философията на компанията.

За да се осигури точно такъв ефект на запомнящо се събитие, е важно да се създадат всички компоненти на кетъринга за фирмата клиент.

Според нашите наблюдения ИТ компаниите избират необичайна обстановка. Това може да бъде Street food парти с демократична храна и пространство в стил лофт. Бизнес средата, като например банковите институции, спазват един по-демократичен подход – банкет в комфортни хотели. Творческите компании пък предпочитат стилен дизайн и сервиране на ястия с презентация в духа на съвременното изкуство.

А закуските, подредени върху специална покривка, декорирани във фирмени цветове, използвайки различни продукти и ястия, ще създадат идентификация с марката.

Оформление

Живи цветя на масите и в тортата, канапе без чинии върху покривка, боядисани със сосове, оригинални прозрачни или огледални ястия – всичко това ще създаде специална атмосфера на празнуване. В тенденцията естествеността е еко стил, градски стил. От материалите, водещи са  камъкът и бетонът. Сега се обръща особено внимание на геометричните фигури, които режат пространството, позволяват Ви да се откъснете от реалността и да се задълбочите в случващото се.

Малко за антитренда. Забравете за воалите и панделките – това са реликви от миналото. Клиентите, изискващи такова оформление все още има. Но нашата задача е да изведем кетъринга на ново ниво и да предложим подходящи решения.

По отношение на дизайна можете да създавате, да сте креативни, колкото поискате. Основното е да го съотнесете с философията на марката и да го направите за хората, да е удобен, вкусен, висококачествен кетъринг и кетъринг агенциите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *