Какво дамско бельо се носи под тясна рокля?

Всяка жена обича да изглежда добре всеки ден, на социални събирания или при специални обстоятелства. По-широка група жени обичат еднакви рокли или поли. Изберете своето дамско бельо, за перфектна визия.

За да изглеждате добре в тях, струва си да се погрижите за подходящо дамско бельо, за предпочитане моделиране, за да прикриете недостатъците на фигурата, напр. изпъкнал корем и много извити страни. Също така правилният сутиен, съобразен с размера и големината на гърдите, ще осигури перфектен външен вид. Дамското бельо е нашата втора кожа и е много важен елемент в женския гардероб.

Безшевно оформящо дамско бельо

Безшевните модели най-често се избират от жените за прилепнали рокли. Този тип бельо пасва идеално на фигурата и подчертава нейните предимства, маскира несъвършенствата. Правилно избраният размер на бельото ще намали поне два размера на фигурата! Ще я направи по-тънка и всяка жена ще изглежда като милион долара.

Идеалното предложение са безшевни моделиращи бикини, които имат силикон от вътрешната страна, благодарение на който бикините не се навиват. Друго предложение е боди със сутиен или боди под сутиен, което ще придаде перфектен вид на фигурата и ще прикрие всички излишни килограми.

Долната част на тялото и бикините трябва да са безшевни, благодарение на това решение бельото ще моделира фигурата и няма да се вижда изпод роклята. Ако обаче не харесвате бикини с висока талия под бюста или тялото и фигурата ви не се нуждае от съществена корекция, то безшевните бикини с по-висока талия до пъпа също ще бъдат добро решение.

Какъв сутиен за подходяща рокля?

В допълнение към бикините за оформяне, сутиенът е друг много важен елемент от женския гардероб за вталена рокля. Независимо от големината на бюста, той трябва да е добре подбран. Така че обиколката да пасва идеално на фигурата и да не е твърде рехава, а чашките да обгръщат цялата гърда.

Сутиенът с твърде свободна обиколка няма да поддържа гърдите на правилната височина, гърдите ще паднат над корема и силуетът ще се деформира. Подходящата обиколка ще повдигне гърдите нагоре, а правилно оразмерената купа ще доближи гърдите до центъра. Ако сте притежателка на големи гърди, инвестирайте в сутиен с по-високи страни и по-дълбоки чашки с изрезки, които повдигат гърдите и ги събират навътре.

Ако, от друга страна, имате по-малък бюст, сутиенът push-up ще бъде идеалният избор. Този модел сутиен оптически ще увеличи бюста ви, ще повдигне и събере гърдите навътре и ще подчертае ефектно деколтето. Ако пък избирате вталено бельо с разголени рамене и по-дълбоко деколте, тогава изберете сутиен без презрамки, който няма изрезки и е гладък, не пробива роклята, поддържа гърдите идеално и ги повдига.

Какво дамско бельо да носите под тесни рокли?

Роклята е важен елемент от женския гардероб, но с лошо подбрано дамско бельо крайният ни ефект ще загуби своя външен вид. Бельото, т.е. бикини и сутиен, трябва да е съобразено с размера и фигурата, да е безшевно и в подходящ цвят.

Перфектно решение за по-закръглените форми ще бъде боди, което изцяло ще моделира женския силует, или високи бикини под бюста.

Какви цветове бельо за подходяща рокля?

Цветът на бельото под вталената рокля е много важен. Ако решите да носите бежова или бяла рокля, изберете бельо в бежов нюанс! Защото бельото в този цвят се слива с нюанса на кожата ни и не прозира през белите и светли рокли. Ако, от друга страна, изберете черна или тъмна рокля, черното бельо ще пасне на цвета на роклята.

Можете също така да си поиграете с цветовете и да изберете цветно бельо, което е много ефектно.

Изберете и качество, защото качественото бельо ще стои страхотно на вашата фигура и ще ви служи дълго време. Няма да наранява и търка тялото ви, ще ви гарантира комфорт при носене.

Запълнете своя гардероб с омайващо дамско бельо, което ще ви вдъхнови да изживеете всеки момент с невероятен стил и увереност. Разгледайте нашите предложения тук.