Какви са различните видове дамско бельо

Ние, жените, често сме много внимателни към нашите тоалети и не оставяме камък необърнат, за да извлечем най-доброто от тях. Малко обаче осъзнаваме, че вътрешното облекло е толкова важно, колкото и горното. Типът чорапогащник може буквално да промени или да наруши цялостния вид и усещане на нашето връхно облекло, поради което е важно да разберем, че бельото ни е нещо повече от най-важното.

Какви са различните видове дамско бельо

Светът на бикините претърпя масова промяна напоследък. С променящите се времена и тенденции днес можете да намерите много видове бикини според вашите предпочитания и тоалет. Тук стеснихме нашия списък до някои от най-често срещаните видове бельо, за да извлечете максимума от гардероба си за бельо както по отношение на стил, така и на комфорт.

  1. Бикини: Вероятно един от най-често срещаните стилове на дамско бельо, бикините са класика за всяка жена. Предлагайки пълно покритие отзад, бикините са малко по-тънки отстрани с високо изрязани подплати в краката. Това е идеалното дамско бельо, ако искате да получите прилично покритие, без да правите компромис със стила.
  1. Хипстъри: Основното дамско бельо на всяко момиче е хипстърът. Това несъмнено е най-удобният стил на бикини, осигуряващи пълно покритие отзад, както и отстрани. Най-добрата част за хипстърските бикини е, че те се предлагат в различни стилове на талията. Например: ако имате изпъкнал корем, можете да изберете хипстъри с висока талия, които прикриват мазнините по корема ви, подобрявайки външния ви вид. Тези хипстърски бикини също са чудесен вариант, ако искате да преминете през цикъла безпроблемно, благодарение на отличното си покритие.
  1. Боксерки: Както подсказва името, boyshorts са вдъхновени от мъжки слипове или това, което наричаме „мъжки боксерки“. Много приличат на шорти, но действат като бикини. Те предлагат пълно покритие както отпред, така и отзад, като по този начин се квалифицират като най-скромните бикини на пазара. Най-добрата идея е да ги носите под вашите къси панталони и рокли.
  1. Прашки: Ако се смущавате от тези видими линии на бикините, време е да станете приятели с прашките. Не осигурявайки покритие отзад, прашките са чудесен вариант за премахване на тези видими линии на бикините. Носете ги отдолу и оставете този силует да блести дори под тези облекла по тялото.
  1. Танга:

Въпреки че бикините танга не са много популярни, те са безспорно секси. Покритието им е нещо средно между това, което предлагат прашки и бикини – повече от прашки, но по-малко от бикини. Те са добър вариант за активни чорапогащници, клинове, както и рокли.

  1. G-струни: Те са много подобни на прашки с малък триъгълник от плат отпред и тънък шнур отзад за опора. Те са супер горещи, така че можете да ги носите, за да подобрите сексапила си и да изненадате мъжа си.
  2. Безшевни: Тези бикини са изработени от плюш и първокласни материи, които ги правят много удобни за носене. Те не само се чувстват супер гладки на кожата, но също така са чудесен вариант за минимизиране на появата на линии на бикините.

С две думи дамско бельо не е просто облекло; те са аксесоар, който кара жените да се чувстват секси и уверени в бельото си. Ако някога почувствате, че не знаете какво да купите, когато става дума за бикини, не сте сами! Може да е трудно да разберете кой тип гащи е подходящ за вашия тип тяло. Clovia обясни различните видове бикини, налични за жени.

И така, кой е най-добрият тип дамско бельо за вас? Зависи от вашия тип тяло и какво търсите в чифт бикини! Надяваме се, че сме ви помогнали, като ви дадохме някои идеи за това кой вид гащи може да работи най-добре за вашите нужди.