Избор на лимузина

Избор на лимузина. Съветите на професионалистите

Лимузината е луксозна стока, която много хора искат да използват за специални поводи. И, когато решавате дали да наемете лимузина, си струва да разберете, че, както и в други подобни случаи, има много нюанси, които са много полезни за познаване.

 

Какво да знаем?

Първо, необходимо е да се определи броят на придружаващите ви лица.

От това ще зависи наемната цена и удобството. Питате защо? Всичко е много просто. Ако отидете с по-малко от 9 души, тогава е достатъчна малка лимузина. Необходимо е обаче да се вземе предвид, че местата в лимузината трябва да са още две от очаквания брой на заетите места, за удобство. Ако се очаква много по-голям екип, тогава ще трябва да наемете голяма лимузина, в която може да се настани компания с повече от 10 души.

На второ място, всяко тържество не е спонтанно, затова и поръчката на лимузина също си струва да се подготви предварително.

Това ще Ви помогне да избегнете ситуацията, когато сте уведомени в последния момент, че лимузината, която сте поръчали, няма да е свободна, но може да бъде заменена с друга. Или по-лошо, да изпратят друга кола без предупреждение. Такъв фиаско може да се избегне, като се вземат някои предпазни мерки. Свържете се само с реномирана компания за наем на лимузини, която цени своята репутация, спечелена през годините. Не се опитвайте да намерите най-ниската цена, защото както показва практиката, има трикове, които нищо няма Ви спестят. Би било много по-разумно да се наеме лимузина на средна пазарна цена. Когато сключвате договор за наем, помолете да запишете в него номера на лимузината, която наемате.

Трето, факторът за сезонност играе важна роля в цената на наема.

Автомобилите от този клас са търсени предимно в сватбения сезон, който продължава от април до октомври. Третият компонент на разходите е времето за отдаване под наем. Минималната поръчка за наемане на лимузина е три часа и един час за поставяне на автомобила. Колкото по-дълго работите с луксозна лимузина под наем, толкова по-скъпо ще бъде да я наемете. Това са професионалните съвети. Надявам се да Ви бъдат от полза и да имате незабравимо преживяване с луксозна лимузина.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *