За професията Сватбен агент

Кой е всъщност сватбеният агент? Тази професия е нова по принцип, в същото време става все по-популярна. Защо? Това е човекът, който ще координира сватбеното тържество, той е този, който ще решава всички организационни въпроси и задачи, свързани със сватбения ден.

Той може да наеме хора или си свой екип, с който ще се погрижи както за украсата, музикалния съпровод, така и за всичко, което е свързано с организацията на събитието.

На Вас няма да ви се налага да губите време в търсене на подходящия ресторант, сватбеният агент ще Ви предложи няколко готови варианта, от които Вие ще изберете този, който Ви харесва най-много. Сватбеният агент ще направи сценарий на цялото тържество, в който ще бъдат уточнени всички моменти.

Може ли приятелка да свърши тази работа? Защо да се наема сватбен агент, ако приятелката може да помогне на младоженците да организира всичко?

Ако приятелката не е сватбен агент – не Ви съветваме да го правите. Тя няма как да може да види и предвиди всички нюанси и на нея също няма й стигне времето за цялата организация, поради факта, че има своя професия и друга лична заетост.

Как да изберете най-подходящия сватбен агент?

След избор на няколко препоръчани или открити в интернет, направете лична среща с тях. Не се притеснявайте да питате колко сватби е организирал до тук, задайте всички вълнуващи Ви въпроси. Хубаво е да се харесате взаимно, да имате доверие в избрания от Вас сватбен агент, за да вървят нещата свързани с подготовката на сватбата леко и спокойно. Можете да споделите с него Вашите виждания за това какъв искате да бъде денят, какви са желанията и мечтите Ви, какво обичате, говорете за вкусовете Ви, предпочитанията, разкажете повече, за да може той да Ви опознае още при първата среща и да Ви предложи няколко предложения.

Сватбеният агент е човек с въображение и много идеи, организиран, гъвкав и с контакти, знае към кого да се обърне и следва професионално всяка стъпка, издържа на напрежение, справящ се с различни извънредни ситуации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *