Екскурзия в София с деца- къде да ги заведете

Създайте вълшебни спомени с вашите деца с тур София

Тур София – Комбинирайки наука, любопитство и въображение, Музейко е пространство, където децата от всички възрасти се насърчават да играят и да се забавляват, докато учат за света чрез наука, култура, история и изкуство. Науката оживява с 15 различни експоната, показващи природни науки, творчески изобретения, планетариума, реплики на градове и природа в детски размери, археология и много други.

Родителите могат да обядват в музейното кафене и да разгледат магазина за сувенири, докато децата им се забавляват с над 100-те интерактивни игри и дейности. Музеят разполага с информация, написана както на английски, така и на български, което улеснява разбирането и интегрирането на повече деца. Билети могат да бъдат закупени онлайн от 15 лв. за възрастни и 9 лв. за деца до 25 години.

Заведете семейството си в увеселителен, въжен парк Коколандия

Приключения в увеселителния парк Kokolandia, предлагащи на семействата възможност да се сближат по време на предизвикателни писти с препятствия и дейности, които включват катерене по въже, батути, писти с препятствия по върха на дърветата и много други. Насочен повече към деца, родителите и младите възрастни също ще обичат да се предизвикват със скално катерене и други малко по-напреднали приключения на върха на дърветата.

Децата ще харесат новооткритата дейност Въжеландия, съчетаваща люлеене, скачане, криене и търкаляне около широка и цветна мрежа. Приключенският парк също така се гордее с това, че подкрепя своите игри и дейности със застраховки. И предпазни мрежи навсякъде, така че децата да могат да се забавляват напълно. А родителите да се чувстват комфортно да се отпуснат. Увеселителният парк се намира в самата София, а цените варират в зависимост от това колко кръга искате да закупите.

Направете двойни посещения в Музея на илюзиите

Влезте в свят, който не прилича никъде другаде, където нагоре означава надолу и може да са необходими няколко дубли. Музеят на илюзиите е пълен с невероятни фантазии, които се чувстват толкова реални, че трябва да се изживеете напълно, за да видите, че не всичко е такова, каквото може да изглежда.

Технологии, гатанки, изкуство и силно чувство за въображение вървят заедно. Където деца и възрастни могат да рисуват със светлина, да правят снимки с интерактивни камери. И да научат как наистина работят светлината и сенките, наред с други забавни неща.

С пространство от 400 квадратни метра се пригответе да прекарате 1-2 часа, наслаждавайки се истински на експонатите. Билетите започват от 21.00 лева, а музеят е отворен всеки ден от 10 до 20 часа. Не забравяйте да резервирате билетите си и да изберете деня, който искате да посетите онлайн.