Градинарски услуги в София

Градинарски услуги в София и каталог за всеки добър градинар може да намерите на сайта градинар.com

Всички с желание да превърнат дворното си място в прекрасна градина или да преобразят или освежат вече съществуваща такава ще се обърнат в даден момент към услугите на градинар или фирма за озеленяване. Ето и списък с някои фирми, от които можете да се възползвате, ако сте на територията на град София:

Градинарски услуги в София

„ИригейшънПро”- това е компания, която работи с добре обучени ландшафтни специалисти и съвременна градинарска техника. В пълно съответствие е изискванията в тази област на европейско ниво. Сред основните предлагани дейности са подрязване на храсти, косене на трева и събиране на шума, наторяване, зикореняване на плевели и др. Цените варират в зависимост от вида на образботваната площ, отдалечеността на жилището или градината, времето за работа, личните предпочитания на клиентите и др.

 

 „АлфаГрадинарите”- предлага висококачествени услуги на юридически и физически лица и също специфично- озеленяване на офиси и други корпоративни помещения. В бизнеса от 2008 година, тази фирма е с внимателна грижа за нуждите на съответните площи. Ценовата политика е открита и клиентът може да предвиди всичките си разходи преди стартиране на ангажимента.

 

„ЛуксГарден”- тази компания се занимава с озеленяване на частни и работни площи и на молове и търговски магазини. Има възможност за абонаменти и поддръжка на изготвения и реализиран обект (проект).  Изграждане на каменна пътека в градината и оформяне на растенията под определена форма са само част от професионалните услуги и компетенции на фирмата.

 

„ГрийнРоуд”- клиентът може да получи детайлно изготвен проект от един от специалистите-ландшафтни архитекти, работещи в компанията. От поддържане на зелени площи, през декорация на растения и кастрене и подреждане на живи плетове, лози и овошки- дейностите, които предлага фирмата, са многобройни. Налице са и множество иглолистни и широколистни дръвчета, които са собствено производство на ГрийнРоуд. Доставката на растения е безплатна- още един плюс за клиентите, които решат да заложат на тази марка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *