Възможни нежелани реакции при прием на Kamagra

Както всички лекарства, Камагра може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Въпреки това, докладваните нежелани реакции, свързани с употребата на Kamagra или sildenafil, обикновено са леки и с кратка продължителност.

Това е лечение за мъже с еректилна дисфункция, понякога наричана импотентност или нарушена сексуална функция. Когато се използват, пациентите трябва да знаят ясно какво представлява Kamagra 50mg или Kamagra 100mg, как да се използва и свързаните с него странични ефекти, особено засягащи сърдечно-съдовата система, за да се постигне желаният ефект и да се осигури безопасност за пациентите.

Ако получите някоя от следните сериозни нежелани реакции, спрете приема на Камагра или Силденафил и незабавно потърсете медицинска помощ:

По-редки нежелани реакции от приема на Камагра

Болка в гърдите: Това не е често срещано. Ако се появи болка в гърдите по време на или след полов акт, трябва да останете в полуседнало положение и да се опитате да се отпуснете. Никога не използвайте нитрати за лечение на болка в гърдите. Ерекцията е продължителна и понякога болезнена: Това е рядко. Въпреки това, ако ерекцията продължи повече от 4 часа, трябва незабавно да се свържете с Вашия лекар. Внезапно намаляване или загуба на зрение. Тежки кожни реакции: Симптомите могат да включват силно лющене и подуване на кожата, образуване на мехури по устата, гениталиите и около очите и треска. Конвулсии или оток В допълнение към горните странични ефекти.

Какви са най-честите нежелани реакции на Камагра

В процеса на употреба на лекарството Камагра се появяват някои други ефекти, както следва:

Много чести нежелани реакции: Главоболие. Чести ефекти: Гадене, зачервяване, горещи вълни, нарушено храносмилане, промени в цвета на зрението, замъглено зрение, зрителни смущения, назална конгестия и замайване. Нечести нежелани реакции: повръщане, кожен обрив, дразнене на очите, зачервяване на очите, болка в очите, виждане на светлинни проблясъци, зрителна яркост, чувствителност към светлина, сълзене на очите, учестен пулс, тахикардия, високо кръвно налягане, ниско кръвно налягане, мускулна болка, чувство на сънливост , намалено докосване, замаяност, звънене в ушите, сухота в устата, възпаление на носната лигавица, болка в горната част на корема, гастроезофагеална рефлуксна болест.

Може ли да получите алергична реакция от Kamagra

Да, възможно е. При алергична реакция от Камагра симптомите включват: внезапно хриптене, затруднено дишане или замаяност, подуване на клепачите, лицето, устните или гърлото.