Видове популярни мебели за баня

Шкаф с мивка – тази комбинация мебели за баня още дълго време ще е водеща по заявки в търсачките. Този комплект е практичен и атрактивен. Тя ви позволява да скриете сифона и тръбите и ви дава място за съхранение на атрибути за баня, продукти за домашна грижа и различни малки неща.

Видове популярни мебели за баня

На пазара има прости бюджетни модели под формата на шкаф с два рафта. Те могат да бъдат допълнени с чекмеджета.
Шкафът под мивката като основна мебел за баня в наше време може да бъде изработен в различни цветови комбинации и различни форми. Разнообразието на тази мебел за баня може да бъде голяма.

Шкафът за баня също е популярна мебел за баня. Поставя се над умивалника и позволява да поставите малки предмети за лична хигиена, които искате да скриете от поглед. Може да се допълни и с други мебели за баня, като огледало, осветление, отворени странични рафтове и други подобни.

Ако има достатъчно място, мнозина избират висок шкаф за банята. Тесен, висок и дълбок вид мебел за баня – да го наречем гардероб, ще побере удобно всички необходими неща. Можете да съхранявате всичките си продукти за грижа за кожата в него. Хавлии, масажни четки и други аксесоари също ще намерят своето място в тази мебел за баня.

Ако разполагате с пространство, можете да поставите скрин в банята, тогава ще получите още повече място за битова химия, козметика, аксесоари за баня и др. Това е особено удобно, да разполагате с такава мебел за баня, особено ако имате малки деца в къщата и трябва да намерите място за съхранение на играчки ди други детски неща за къпане.

Висящи или подови мебели?

Банята е мястото, където се изисква редовно почистване. Трябва да помислите как да го направите с минимално време и усилия. За това са много подходящи и удобни висящите мебели за баня. Ако пък предпочитате мебелите за баня да стоят на пода, тогава е по-добре да изберете модели с прости и надеждни крака.